PROFESORES PARTICULARES BARCELONA  |  T. 931 600 294  |  M. 639 955 516

no-title Metodologia ProfessorsTdah Clases particulares ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Nuestros profesores trabajan aspectos como la motivación, la organización, la constancia, la responsabilidad y los hábitos de estudio. A su vez, nuestros psicólogos utilizan estrategias pedagógicas para mejorar el autocontrol, la autoestima y la impulsividad.La metodología y la coordinación de todo el equipo es la clave del éxito.
Clases particulares ProfessorsTdah

Las clases particulares a domicilio se dirigen a estudiantes desde la educación infantil hasta estudios universitarios, donde se ofrece un refuerzo en todas las áreas y materias. Ofrecemos una metodología específica y especializada en el refuerzo de alumnos con TDAH. La clave de nuestro éxito es el trabajo, la organización y la comunicación.

Jornadas: Trastornos, malestar y diversidad. Cómo abordar el TDAH?

Els dies 24 i 25 de gener de 2013, l’Institut d’Infància i Món Urbà (CIIMU) amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona van presentar les Jornades Trastorns, malestars i diversitat. Com abordem el TDAH?

Aquestes van ser realitzades amb l'objectiu de crear, des d’un punt de vista multidisciplinar, un espai per la reflexió i el debat sobre el Trastorn per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat.

 

No es va tractar de fer un judici sobre l'existència o no del trastorn sinó d'anar més enllà de les simples classificacions diagnòstiques que es posen al nostre abast. Poder donar a conèixer com  es diagnostica, quines són les implicacions legals, familiars i psicològiques que comporta, i com ser conscients que no només es pot abordar aquest trastorn des d'un enfocament farmacològic, ja que sempre s'ha d’anar més enllà. 

El debat obert i interdisciplinari entre els professionals que van assistir va permetre donar algunes respostes dels interrogants que hi ha al voltant d'aquest trastorn.

 

El Programa de la Jornada el teniu disponible aquí. Aviat us farem arribar resums i opinions de les diferents conferències i taules rodones que es van realitzar.

 

Share
ÚLTIMOS ARTÍCULOS