no-title Clases particulares ProfessorsTdah Servicios y Horarios ProfessorsTdah
no-title

Clases particulares ProfessorsTdah

Las clases particulares a domicilio se dirigen a estudiantes desde la educación infantil hasta estudios universitarios, donde se ofrece un refuerzo en todas las áreas y materias. Ofrecemos una metodología específica y especializada en el refuerzo de alumnos con TDAH. La clave de nuestro éxito es el trabajo, la organización y la comunicación.
Servicios y Horarios ProfessorsTdah

La primera visita a las familias es gratuita. En esta visita el coordinador asignado ofrece soluciones y asesora a las familias de manera personalizada. Ofrecemos planes y servicios adaptados a tus necesidades con flexibilidad horaria y disponibilidad de días.

Resumen Ponencias: Trastornos, malestar y diversidad. ¿Cómo abordar el TDAH?

 

Com ja vam anunciar els dies 24 i 25 de gener de 2013, l’Institut d’Infància i Món Urbà (CIIMU) amb la col•laboració de la secció d’Infància del Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) van presentar les Jornades Trastorns, malestars i diversitat. Com abordem el TDAH? Des d’una perspectiva oberta, amplia i rigorosa.

 

El TDAH es va abordar des de quatre aproximacions complementàries:

  

       • Psiquiàtrica i psicològica

       • Socioeducativa                                                 

       • Jurídica

       • Farmacològica

 

 

 

 

 

Els diversos investigadors científics, psiquiatres, metges, psicòlegs, juristes, educadors, pedagogs, especialistes en temes educatius i mestres, professionals de la intervenció, associacions de familiars d'infants afectats, etc. van aportar el seus coneixements més actuals amb una activa participació per part del públic.   

 

 

Aquí presentem el resum de les ponències que es va entregar a tots els assistents, i anirem actualitzant tota la informació perquè la tingueu també al vostre abast, ja que malauradament desprès de més de 700 inscripcions van ser moltes les persones que es van quedar sense poder accedir a les jornades.

 

 

Share
ÚLTIMOS ARTÍCULOS