PROFESORES PARTICULARES BARCELONA  |  T. 931 600 294  |  M. 639 955 516

no-title Metodologia ProfessorsTdah Clases particulares ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Nuestros profesores trabajan aspectos como la motivación, la organización, la constancia, la responsabilidad y los hábitos de estudio. A su vez, nuestros psicólogos utilizan estrategias pedagógicas para mejorar el autocontrol, la autoestima y la impulsividad.La metodología y la coordinación de todo el equipo es la clave del éxito.
Clases particulares ProfessorsTdah

Las clases particulares a domicilio se dirigen a estudiantes desde la educación infantil hasta estudios universitarios, donde se ofrece un refuerzo en todas las áreas y materias. Ofrecemos una metodología específica y especializada en el refuerzo de alumnos con TDAH. La clave de nuestro éxito es el trabajo, la organización y la comunicación.

Vídeos de las Jornadas: Infancia y TDAH. Análisis Multifactorial.

 

 

A continuació fem arribar l’enllaç dels diferents vídeos complerts de les Jornades Infància i TDAH dels dies 29, 30 i 31 de gener de 2013.

 

Aquets estan dirigits a totes aquelles persones que no van poder assistir i vulguin conèixer quins temes es van tractar, quines reflexions es van realitzar i quins aspectes es van analitzar sobre el món que envolta el TDAH.

 

Esperem que sigui del vostre interès:

- Jornada 1: El TDAH i la seva perspectiva neurobiològica. 

- Jornada 2: Els canvis socials. La vida a les ciutats i el seu impacte per al cervell. 

- Jornada 3: Propostes educatives i línies d'intervenció pedagògica. 

 

Durant la primera jornada, Josep Cornellà, el president de la Societat de Psiquiatria de la AEP i professor de EUSES - UdF, va parlar de l'origen i la perspectiva històrica del TDAH i de la identificació i la diagnosi en la infància, així com del tractament mèdic i farmacològic. Carme Rider, secretària de la Societat Catalana de Pedagogia, va moderar un debat sobre la perspectiva del pediatre, dels pares, de la mestra i de l'inspector.

 

Al llarg de la segona jornada, Gregorio Luri, filòsof, pedagog i escriptor, va pronunciar la ponència «La societat terapèutica»; i Jordi Sunyer, codirector del CREAL i director del projecte INMA, la ponència «El TDAH: una visió des de l’epidemiologia i possibles causes ambientals. Resultats del projecte INMA». Josep Manuel Prats, pare del ConsEscCat i president de la FAPEL va moderar el debat posterior.

 

Finalment, a l'última jornada, Gladys Veracoechea psicòloga, terapeuta cognitivoconductual i escriptora, va pronunciar la conferència «El TDAH sense fàrmacs. Guies d’orientació a docents i famílies». Tot seguit, es van presentar diverses propostes educatives: Joan Domènech, sobre desaccelerar el procés educatiu; Berta Meneses, de l’activitat i de la interiorització i, finalment, Núria Alart sobre la identificació de les capacitats individuals. Xavi Ureta, de la junta de la SCP, va moderar el debat posterior.  

Share
ÚLTIMOS ARTÍCULOS