PROFESORES PARTICULARES BARCELONA  |  T. 931 600 294  |  M. 639 955 516

no-title Metodologia ProfessorsTdah Clases particulares ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Nuestros profesores trabajan aspectos como la motivación, la organización, la constancia, la responsabilidad y los hábitos de estudio. A su vez, nuestros psicólogos utilizan estrategias pedagógicas para mejorar el autocontrol, la autoestima y la impulsividad.La metodología y la coordinación de todo el equipo es la clave del éxito.
Clases particulares ProfessorsTdah

Las clases particulares a domicilio se dirigen a estudiantes desde la educación infantil hasta estudios universitarios, donde se ofrece un refuerzo en todas las áreas y materias. Ofrecemos una metodología específica y especializada en el refuerzo de alumnos con TDAH. La clave de nuestro éxito es el trabajo, la organización y la comunicación.

Hablamos del Trastorno por Déficit de Atención con Hiperactividad

Parlem del trastorn per dèficit d'atenció amb hiperactivitat

 

El Programa de El Matí de Catalunya Ràdio presentat per Manel Fuentes analitza les causes i els problemes que ocasiona el TDAH. Gràcies a la col•laboració de Joan Ramon Laporte, el catedràtic de Farmacologia de la UAB i el director de l'Institut Català de Farmacologia; José Ramon Ubieto, psicòleg clínic i psicoanalista, i Josep Antoni Ramos Quiroga, psiquiatre i coordinador del programa de TDAH de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Alhora es poden escoltar les diferents intervencions de familiars, mestres que donen a conèixer la seva experiència i la seva opinió respecte al trastorn. 

 

Com es pot comprovar el debat està centrat en l'eficàcia o no dels fàrmacs, en el possible sobrediagnòstic, tot i així, no posa en dubte l'existència del trastorn i remarca la importància de realitzar sempre una intervenció multimodal. 

 

Al final del debat podem trobar la intervenció d'un jove de 18 anys diagnosticat amb TDAH. Aquest expressa que moltes vegades es sent afectat per les opinions dels altres que no es posen en el seu lloc. Afirma que ell mateix sent com no pot controlar moltes vegades els seus pensaments i que està content de poder prendre la medicació, ja que gràcies a ella ha pogut créixer com a persona, tot i així reconeix  que té companys que no tenen la mateixa sort. Finalment, explica que el més important és tenir sempre la família al costat perquè t’ajudin a lluitar, ja que considera que un cop tens l'etiqueta és molt difícil poder viure sense ella.

 

Us animen a escoltar aquest debat en el següent enllaç.Share
ÚLTIMOS ARTÍCULOS

ÚLTIMOS ARTÍCULOS