Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Tècnica Alexander

 

El cos i la ment són indivisibles. Tant és així, que el nostre estat mental afecta al nostre estat psíquic, i a l’inversa. Des de la perspectiva de la Tècnica Alexander, atendre als nens amb TDAH pretén oferir un espai de relaxació activa on el nen aprengui a conèixer eines per tal de calmar la seva ment a través del cos, i alhora, ser capaç de dirigir-lo donant ordres actives des de la consciència. 

 

El treball a les classes és totalment pràctic i s'estimula el nen a través del joc i del moviment, essent aquesta la base d'exploració del nen  pel seu aprenentatge. 

 

Les classes duren 60 minuts i són individuals.

 

Més informació a : www.martaaudi.blogspot.com.es i www.martaaudi.com

ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES