Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Classes particulars a domicili

ProfessorsTdah ofereix professors particulars a domicili per a realitzar classes particulars amb els alumnes. Aquestes sessions són personalitzades i adaptades a les necessitats tant de l’alumne com de la família. Els mestres són experts en les diferents disciplines educatives per poder donar un reforç escolar adequat per a cada cas, però oferint una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH. Les classes són per a tots els nivells educatius des d’infantil fins a estudis universitaris. Tenim flexibilitat horària i disponibilitat de dies segons les necessitats de cada família.

El professor planifica setmanalment l'horari que  ha de complir l'alumne. En cada classe es revisa l'agenda, la carpeta i els materials, es controlen els deures i es fa una planificació de les avaluacions i dels exàmens. Amb aquest mètode el professor ensenya l'alumne a ser responsable, organitzat, constant i metòdic. L'estudiant també aprèn a utilitzar diferents tècniques i metodologies que l'ajudaran a optimitzar el seu temps de treball i d'estudi, amb la finalitat de reforçar els coneixements i alhora ensenyar a l’alumne a ser cada cop més autònom. Així doncs, la clau del nostre èxit és el treball, l'organització, la comunicació i la interrelació entre l'alumne i l’educador. 

ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES