Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Tractament Psicològic Individual

 

 

 

Realitzem una primera visita amb els pares per saber quin és el problema que els preocupa i així poder intervenir de forma personalitzada, tot recopilant informació sobre el seu entorn familiar, escolar i social.

 

Seguidament, iniciem un procés de valoració que consisteix en la detecció de les dificultats existents i en la realització de proves diagnòstiques. Amb aquesta informació es procedirà a informar als pares i es plantejarà un pla individualitzat de treball. Les sessions tenen una durada d’una hora.

 

 

ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES