Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Qui Som?

 

 

ProfessorsTdah neix l’any 2008 de la mà d’un equip de professionals del món de l’educació amoïnats per l’origen del fracàs escolar dels nostres joves. Segons l’experiència d’aquests professionals, en la majoria dels casos, aquest fracàs escolar ve determinat a causa d’un sistema educatiu desbordat a l’hora de cobrir les necessitats educatives específiques de cada alumne. Aquest projecte es fonamenta en la filosofia que per tal que els nens puguin aprendre i ser motivats, cal que els ensenyem a estudiar i a potenciar l’ interès pel seu entorn més pròxim. És per això, que els hi proporcionem les eines d'aprenentatge ajustades perquè puguin millorar els seus hàbits i les seves tècniques d'estudi. 

 

Des de ProfessorsTdah donem importància a l’hora de tenir presents tots els agents de socialització que envolten els nens i delimiten el seu creixement com per exemple, la família, l’escola, el grup d’iguals o els mitjans de comunicació, entre d’altres. Tanmateix també contemplem altres factors tals com l’alimentació, la salut, els horaris o els límits que han d’establir els pares i els mestres. Per aquest motiu, el nostre equip és multidisciplinar i ens encarreguem d’atendre totes les possibles necessitats acadèmiques i emocionals del nen/a.  

 

A ProfessorsTdah estem especialitzats en dur a terme les classes particulars a domicili per a nens/es i joves amb Trastorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat (Tda-h). Així doncs, el nostre equip està format per pedagogs, psicòlegs, psicopedagogs, logopedes, mestres d’educació especial, mestres de primària i de secundaria, però també comptem amb la col•laboració de mestres que pertanyen a d’altres disciplines però amb les capacitats pedagògiques i socials adequades per a aquests tipus de nens.  

 

Ens encarreguem dels alumnes amb problemes d'aprenentatge mitjançant un programa de reforç escolar basat en el suport de l’alumne en els diferents àmbits de l’educació. El nostre objectiu és dotar a l'alumne de les eines necessàries perquè aconsegueixi ser autònom, millorar el seu rendiment acadèmic, el seu comportament i el seu benestar, tant en l'entorn escolar, com en el social i familiar. Tot això permet millorar la seva motivació i autoestima personal, que és la base de l’èxit escolar i personal. 

 

ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES