Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Jornades: Trastorns, malestars i diversitat. Com abordem el TDAH?

Els dies 24 i 25 de gener de 2013, l’Institut d’Infància i Món Urbà (CIIMU) amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona van presentar les Jornades Trastorns, malestars i diversitat. Com abordem el TDAH?

 

Aquestes van ser realitzades amb l'objectiu de crear, des d’un punt de vista multidisciplinar, un espai per la reflexió i el debat sobre el Trastorn per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat.

 

No es va tractar de fer un judici sobre l'existència o no del trastorn sinó d'anar més enllà de les simples classificacions diagnòstiques que es posen al nostre abast. Poder donar a conèixer com  es diagnostica, quines són les implicacions legals, familiars i psicològiques que comporta, i com ser conscients que no només es pot abordar aquest trastorn des d'un enfocament farmacològic, ja que sempre s'ha d’anar més enllà.

                          

El debat obert i interdisciplinari entre els professionals que van assistir va permetre donar algunes respostes dels interrogants que hi ha al voltant d'aquest trastorn.

 

El Programa de la Jornada el teniu disponible aquí. Aviat us farem arribar resums i opinions de les diferents conferències i taules rodones que es van realitzar.

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES