Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Projectes

 

Projectes

 

Tens un projecte educatiu? No saps on anar i tens ganes de portar-lo endavant? A Professorstdah et donem l'oportunitat de posar-te en contacte amb nosaltres.

 

Aquest espai està obert a tots els particulars, autònoms, empreses, associacions o estudiants que vulguin compartir el seu projecte conjuntament amb nosaltres.

 

El nostre objectiu és treballar en equip per seguir innovant i investigant per tal dajudar als nens i joves amb TDAH. D'aquesta forma avancem en la recerca de noves metodologies d'ensenyament i creem noves formes d'ajudar als alumnes en els seus processos d'aprenentatge.

 

Si esteu interessats en treballar conjuntament amb nosaltres, podeu enviar-nos la vostra proposta a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

A continuació podeu observar una sèrie de projectes que han volgut començar a treballar amb nosaltres.

 

ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES