Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Resums de ponències: Trastorns, malestars i diversitat. Com abordem el TDAH?

 

Com ja vam anunciar els dies 24 i 25 de gener de 2013, l’Institut d’Infància i Món Urbà (CIIMU) amb la col•laboració de la secció d’Infància del Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) van presentar les Jornades Trastorns, malestars i diversitat. Com abordem el TDAH? Des d’una perspectiva oberta, amplia i rigorosa.

 

El TDAH es va abordar des de quatre aproximacions complementàries:

  

       • Psiquiàtrica i psicològica

       • Socioeducativa                                                 

       • Jurídica

       • Farmacològica

 

 

 

 

 

Els diversos investigadors científics, psiquiatres, metges, psicòlegs, juristes, educadors, pedagogs, especialistes en temes educatius i mestres, professionals de la intervenció, associacions de familiars d'infants afectats, etc. van aportar el seus coneixements més actuals amb una activa participació per part del públic.   

 

 

Aquí presentem el resum de les ponències que es va entregar a tots els assistents, i anirem actualitzant tota la informació perquè la tingueu també al vostre abast, ja que malauradament desprès de més de 700 inscripcions van ser moltes les persones que es van quedar sense poder accedir a les jornades.

 

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES