Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

El Matí de Catalunya Ràdio. Debat TDAH

 

Després de la celebració de les Jornades Transtorns, Malestars i Diversitat. Com abordem el TDAH?, el programa El matí de Catalunya Ràdio, que dirigeix Manuel Fuentes, s'ha posat en contacte amb els organitzadors per participar en un debat sobre el TDAH. 

 

Aquest debat tindrà lloc el proper dilluns dia  11 de febrer a les 10h, amb la participació de Joan-Ramon Laporte (Institut Català de Farmacologia) i José Ramón Ubieto (SSB Ajuntament de Barcelona), que ja van intervenir a les jornades i Josep Antoni Ramos (Psiquiatria Hospital Vall d’Hebron).

 

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES