Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Parlem del trastorn per dèficit d'atenció amb hiperactivitat

Parlem del trastorn per dèficit d'atenció amb hiperactivitat

 

El Programa de El Matí de Catalunya Ràdio presentat per Manel Fuentes analitza les causes i els problemes que ocasiona el TDAH. Gràcies a la col•laboració de Joan Ramon Laporte, el catedràtic de Farmacologia de la UAB i el director de l'Institut Català de Farmacologia; José Ramon Ubieto, psicòleg clínic i psicoanalista, i Josep Antoni Ramos Quiroga, psiquiatre i coordinador del programa de TDAH de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Alhora es poden escoltar les diferents intervencions de familiars, mestres que donen a conèixer la seva experiència i la seva opinió respecte al trastorn. 

 

Com es pot comprovar el debat està centrat en l'eficàcia o no dels fàrmacs, en el possible sobrediagnòstic, tot i així, no posa en dubte l'existència del trastorn i remarca la importància de realitzar sempre una intervenció multimodal. 

 

Al final del debat podem trobar la intervenció d'un jove de 18 anys diagnosticat amb TDAH. Aquest expressa que moltes vegades es sent afectat per les opinions dels altres que no es posen en el seu lloc. Afirma que ell mateix sent com no pot controlar moltes vegades els seus pensaments i que està content de poder prendre la medicació, ja que gràcies a ella ha pogut créixer com a persona, tot i així reconeix  que té companys que no tenen la mateixa sort. Finalment, explica que el més important és tenir sempre la família al costat perquè t’ajudin a lluitar, ja que considera que un cop tens l'etiqueta és molt difícil poder viure sense ella.

 

Us animen a escoltar aquest debat en el següent enllaç.Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES