Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Vídeos de les Jornades: Infància i TDAH. Anàlisi Multifactorial.

 

 

A continuació fem arribar l’enllaç dels diferents vídeos complerts de les Jornades Infància i TDAH dels dies 29, 30 i 31 de gener de 2013.

 

Aquets estan dirigits a totes aquelles persones que no van poder assistir i vulguin conèixer quins temes es van tractar, quines reflexions es van realitzar i quins aspectes es van analitzar sobre el món que envolta el TDAH.

 

Esperem que sigui del vostre interès:

- Jornada 1: El TDAH i la seva perspectiva neurobiològica. 

- Jornada 2: Els canvis socials. La vida a les ciutats i el seu impacte per al cervell. 

- Jornada 3: Propostes educatives i línies d'intervenció pedagògica. 

 

Durant la primera jornada, Josep Cornellà, el president de la Societat de Psiquiatria de la AEP i professor de EUSES - UdF, va parlar de l'origen i la perspectiva històrica del TDAH i de la identificació i la diagnosi en la infància, així com del tractament mèdic i farmacològic. Carme Rider, secretària de la Societat Catalana de Pedagogia, va moderar un debat sobre la perspectiva del pediatre, dels pares, de la mestra i de l'inspector.

 

Al llarg de la segona jornada, Gregorio Luri, filòsof, pedagog i escriptor, va pronunciar la ponència «La societat terapèutica»; i Jordi Sunyer, codirector del CREAL i director del projecte INMA, la ponència «El TDAH: una visió des de l’epidemiologia i possibles causes ambientals. Resultats del projecte INMA». Josep Manuel Prats, pare del ConsEscCat i president de la FAPEL va moderar el debat posterior.

 

Finalment, a l'última jornada, Gladys Veracoechea psicòloga, terapeuta cognitivoconductual i escriptora, va pronunciar la conferència «El TDAH sense fàrmacs. Guies d’orientació a docents i famílies». Tot seguit, es van presentar diverses propostes educatives: Joan Domènech, sobre desaccelerar el procés educatiu; Berta Meneses, de l’activitat i de la interiorització i, finalment, Núria Alart sobre la identificació de les capacitats individuals. Xavi Ureta, de la junta de la SCP, va moderar el debat posterior.  

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES