Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Coaching Teatral per nens

 

 

Aims&Dreams. Coaching Teatral per Nens

Aims&Dreams és un taller pensat per a nens i nenes amb TDAH.  Mitjançant les tècniques de Coaching, potenciem el positivisme per influir en la millora del seu estat emocional.

L'objectiu d'aquest taller és que els nens s’ho passin bé en el seu aprenentatge i alhora millorin les seves relacions socials. Al final del taller, es realitzarà una obra de teatre en públic amb una temàtica atractiva i adient per la seva edat.

També es plantejaran Roll-plays per analitzar conductes i extreure conclusions educatives, com la gestió de conflictes amb els companys.

A través del coaching teatral intentem:

  • Estimular la capacitat creativa dels nens/es i adolescents
  • Millorar la seva concentració
  • Fomentar la comunicació com a via per a gestionar les seves inquietuds i canalitzar l’energia
  • Treballar la relació amb els altres a través del respecte mutu i el treball en equip
  • Respectar l'altre
  • Afrontar la timidesa
  • Confiar en un mateix
  • Ajudar conjuntament a superar les creences limitadores


Per tot això serà fonamental el treball en equip, l'ajuda mútua entre els companys, la motivació mútua i la superació conjunta d'obstacles que tenim interioritats. També, alhora riure i esforçar-nos per comprovar que l'esforç val la pena doncs al final assolirem resultats.

Finalment, tallers com aquests permeten transmetre els valors de la solidaritat, el sacrifici, l'empatia i l'amistat. Però sobretot aprendre a escoltar-nos, respectar-nos i creure en nosaltres mateixos.

Més informació: Emma Font (Actriu. Coach escolar i personal)
http://www.aimsdreams.cat

ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES