Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Per què és necessari un reforç escolar?

 

Ara que els pares s'han d'enfrontar a les notes dels seus fills, aquí volem donar-vos uns quants "perques" per triar el reforç escolar necessari per millorar en futures convocatòries.

La necessitat d'un suport escolar transitori deriva principalment de la necessitat de modificar els hàbits d'estudi i d'incorporar nous mètodes i eines d'aprenentatge, d'acord amb l'edat i el nivell de dificultat del curs.

Perquè els nostres fills necessiten un reforç i suport individualitzat, que moltes vegades els pares no són capaços de realitzar amb l'eficàcia i regularitat necessàries.

Perquè les classes a domicili no necessàriament són una solució d'urgència quan el nostre fill / filla porta notes baixes.

Perquè els nostres fills necessiten aprendre i per això no és suficient rebre els continguts a l'escola sinó poder assimilar i aprendre'ls a través d'una bona metodologia personal d'estudi i treball a casa.

Perquè el fracàs escolar dels fills, conseqüència d'un nombre creixent de causes, es conforma com un element d'inestabilitat personal i familiar, que estem en situació de poder evitar amb l'anticipació adequada.

 

 

A ProfessorsTdah dirigim alumnes de PRIMÀRIA, E.S.O. i BATXILLERAT que vulguin treballar i consolidar hàbits d'estudi, realitzar els deures de l'escola amb l'ajuda de tutors i alumnes que necessitin reforç escolar en àrees més concretes.

A ProfessorsTdah pensem que els bons hàbits s'adquireixen des de la infantesa i ajuden, en gran manera, a definir la futura personalitat de cada estudiant i de cada ésser humà. Per tant, pretenem donar a cada alumne les eines bàsiques perquè aconsegueixi ser autosuficient.

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES