Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Recurs Educatiu Obert sobre TDAH

 

A partir del “Centre Nacional de Desarrollo Curricular en Sistemas no Propietarios” (CeDeC),  un organisme amb dependència funcional del Ministeri d’Educació a Mérida, us presentem el Recurs Educatiu Obert sobre TDAH que acaba de realitzar un grup d’orientadors de centres educatius d’Extremadura.

 

L’objectiu és facilitar a professors, mestres i pares el treball educatiu i la promoció personal d’aquest alumnes.

 

Es tracta d’un recurs interactiu i obert disponible per qualsevol ciutadà i institució i sens ofereixen els codis font originals del mateix. Com tots els materials desenvolupats en aquest organisme és gratuït.

 

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES