Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Aims&Dreams. Coaching Teatral per Nens

 

El Teatre Coaching és acompanyar el joc del teatre amb els nens i les nenes d’una manera positiva i quotidiana.

 

A través del coaching es pot estimular la capacitat creativa del nen, millorar la seva concentració i treballar la comunicació, per tal que sigui la seva via per gestionar tant les inquietuds com per canalitzar l’energia, i sobretot vèncer les seves dificultats o creences limitadores.

 

L'objectiu és que els nens s’ho passin bé en el seu aprenentatge, millorant les relacions socials amb els altres mitjançant el coaching.

 

El teatre és jugar, crear personatges, viure històries, conèixer situacions d’altres. Aquestes són coses que els nens fan des de ben petits, i gràcies al coaching teatral es pot conservar aquesta infantesa potenciant les qualitats de cada nen, detectant les creences limitadores i trencar-les. 

 

Aquesta proposta sobre el coaching, el teatre, els nens, les emocions i la educació, pot ser un recurs més per la tasca docent, que incideix en la manera de comunicar-se amb els nens, donant importància a les preguntes obertes del coaching i deixant que siguin ells els que es qüestionin les coses i intentin arribar a les seves pròpies conclusions.

 

A partir del coaching teatral s’estimula la capacitat creativa del nen, es potencia la seva concentració i es fomenta la comunicació per a que sigui la via per gestionar les seves inquietuds i canalitzar l’energia. Alhora es treballa la relació amb els altres a través del respecte mutu i el treball en equip.

 

Mitjançant les tècniques de coaching, es potencia el positivisme per influir en la millora del seu estat emocional. S’ensenya a respectar els altres, afrontar la timidesa i creure en un mateix. 

 

Gràcies al projecte Aims&Dreams es poden apropar les emocions a través d’activitats dinàmiques i el treball en equip, donant un paper actiu als nens i les nenes que els permet sentir-se motivats i amb ganes de conèixer. Algunes de les activitats que es poden plantejar són Roll-plays per analitzar conductes i extreure conclusions educatives, com per exemple, per gestionar conflictes amb companys. Per això, serà fonamental el treball en equip, l'ajuda mútua entre els companys, i la superació entre tots de possibles obstacles interioritzats.

 

Aquest projecte portat a terme a partir d’un taller, permet treballar tots els aspectes esmentats, i finalment, plantejar la possibilitat de realitzar una obra de teatre en públic amb una temàtica atractiva per la seva edat.

 

Finalment, aquest projecte ajuda als nens i nenes a riure, esforçar-se i animar-se junts, i comprovar que l'esforç val la pena. Transmetre els valors de la solidaritat, el sacrifici, l’empatia i l’amistat, i sobretot aprendre a escoltar-nos, respectar-nos i creure en ells mateixos.

 

Si vols formar part d'aquesta experiència contacta amb nosaltres.

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES