Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Nova Guia. El TDAH: detecció i actuació en l'àmbit educatiu.

 

Ja es pot consultar la nova guia del TDAH. Aquesta descriu en l'àmbit escolar els obstacles que suposa el TDAH per al desenvolupament harmònic dels infants i dels joves. De l'altra banda, procura donar eines als docents per encaminar-se cap a les actuacions, les estratègies educatives i els aspectes positius que disminuiran els obstacles, en restringiran les conseqüències i impulsaran l'èxit personal i escolar de tot l'alumnat, inclosos els alumnes amb TDAH.

 

 Les parts de la guia són:

 

  1. Què és el TDAH?
  2. Característiques dels alumnes amb TDAH
  3. Detecció dels senyals d'alerta del TDAH
  4. Avaluació i diagnòstic del TDAH
  5. Intervenció a l'escola (gestió de l'aula, suport personalitzat i P.I.)
  6. Col·laboració entre família i escola
Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES