Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Deures i activitats d'estiu

 

El procés d'aprenentatge dels nens i adolescents és constant. Quan arriben les vacances és important el descans després de l'esforç realitzat durant el curs i que puguin gaudir del seu temps lliure amb activitats per desconnectar, que els agradin i que normalment no tinguin temps per realitzar.

 

Les famílies es qüestionen si és bo que tinguin unes vacances sense ningun tipus de treball durant tot l'estiu o no. El més important serà seguir treballant però de manera més atractiva i agradable per ells, i no seguint les pautes de l'ensenyança formal. Per exemple, realitzant alguna excursió de tipus cultural, amb campaments o casals a la natura, visitant algun museu, etc.

 

Una vegada arriben les vacances algunes famílies opten perquè el millor és que els seus fills puguin descansar i que s'oblidin de l'esforç diari al que estan sotmesos. En canvi altres creuen que és important que no perdin l'hàbit aconseguit perquè no sigui tan dura la tornada a l'escola.

Aquesta decisió dependrà de l'edat del nen, de com ha portat el curs, del seu estat d'ànim, de quines coses tenen pensades fer durant l'estiu, etc.

 

Després de tornar a l'escola al setembre, els mestres consideren que els nens tornen amb més dificultats en aspectes com el càlcul, la lectura i l'ortografia, per això és important que durant l'estiu algunes estones de la setmana treballin per repassar o que facin un esforç més específic durant el mes de juliol d'allò en el que han mostrat més dificultats.

 

A continuació destaquem aspectes importants a tenir en compte per les famílies per l'estiu i possibles activitats:

  • Les pautes que ofereix el mestre sobre si ha de treballar i què és necessari que pugui reforçar.
  • Planificar unes setmanes per descansar i oblidar-se de tot.
  • Establir un horari: realitzar-lo junts i contemplar tant el treball como els descansos i activitats que es realitzin.
  • Mantenir un lloc de treball que fomenti la concentració i la motivació.
  • Marcar i planificar tasques amb objectius realistes.
  • Acompanyar-lo en el seu esforç i ajudar-lo quan ho necessiti.
  • En el cas de no poder ajudar-lo per motius laborals, demanar un mestre de reforç.
  • Si hi ha recuperacions o assignatures suspeses demanar un mestre especialista o informar-se dels aspectes més importants de l'àrea.
  • Llegir cada dia un llibre del seu interès.
  • Escriure un diari d'estiu o aquelles activitats que vulgui recordar de l'estiu.
Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES