Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

TORNEM A L’ESCOLA

L’estiu està a punt d’acabar i els nostres alumnes aviat comencen un nou curs escolar. Des de ProfessorsTdah aconsellem que després d’un estiu de descans i de temps lliure, és important preparar-se per començar l’escola de la millor manera possible, i així evitar les situacions angoixants i la visió negativa de l’escola.


Com ja sabem, la tornada pot ser dura per molts nens després de mesos sense una rutina diària. Per aconseguir que això no succeeixi, a continuació plantegem algunes propostes per començar la nova etapa escolar de la manera més profitosa i tranquil•la per tota la família:


Uns dies abans de començar l’escola cal recuperar i marcar l’horari, reprendre els hàbits i les rutines que s’han pogut perdre durant l’estiu. Com per exemple, anar a dormir aviat, llevar-se d’hora, dinar cada dia a la mateixa hora, fer una estona d’estudi i deures diàriament, entre d’altres. Per tornar a establir aquests aspectes a la vida diària, segons l’edat del nen/a, pot ser útil començar a potenciar la seva autonomia a l’hora de llevar-se del llit, preparar-se l’esmorzar, la roba, etc. d’aquesta manera és sent més responsable i independent.


El material escolar serà el seu acompanyant al llarg de tot l’any. Per això, és necessari fer una llista de tot allò que necessitarà pel nou curs, contemplar tot allò que es pot continuar aprofitant de l’any anterior, valorar el que es té i fer a l’alumne responsable dels materials i de la preparació d’aquests per començar l’escola correctament. El fet de tenir tot preparat uns dies abans ajuda a reduir la sensació d’ansietat davant de la tornada a l’escola.


Durant el curs escolar, les famílies intenten que els nens/es realitzin les activitats extraescolars que més els hi agradin o convinguin. Per tant, cal programar aquestes activitats plegats i pactant diferents propòsits, deixant sempre un temps per l’estudi i el descans. En el cas que el curs anterior l’alumne tingues dificultats per superar-lo, és important organitzar també activitats de suport i reforç setmanals, per evitar endarrerir més continguts que dificultin els futurs aprenentatges.


Cada nen/a realitza un període d’adaptació diferent segons la seva edat, motivació, conducta, situació personal, etc. En el cas que l’alumne comenci la seva escolaritat cal motivar-lo davant les noves experiències i aprenentatges. Si realitza un canvi d’escola és important que conegui el nou centre i alguns dels seus futurs companys. Pot ser, veiem el nen/a angoixat, en aquest cas caldrà parlar amb el tutor i el mestre de reforç, si el té, per evitar aquesta situació. S’ha d’intentar fer reflexionar el nen/a sobre l’esforç i la responsabilitat que comporta començar l’escola o un nou curs sense pressions excessives.


Finalment, transmetre al nen/a als aspectes positius que tu vas viure. Parlar i valorar amb ells les coses bones de tornar a l’escola, com per exemple, que torna a veure els seus amics, que pot aprendre coses noves i viure grans experiències. Durant l’estiu poden oblidar les coses bones del curs anterior, com les excursions,...per tant, recordar aquests moments també pot ajudar a començar el curs amb més forces i motivació.


A continuació teniu l’enllaç del calendari escolar d’aquest curs. Desitgem un bon inici de curs per tots/es vosaltres!


CALENDARI ESCOLAR 2013-2014
http://www20.gencat.cat/portal/site/ensenyament/menuitem.e79d96e9bc498691c65d3082b0c0e1a0/?vgnextoid=4b304deb76a5e310VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=4b304deb76a5e310VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

 

FONT: http://www20.gencat.cat/portal/site/familiaescola/menuitem.fd35a3c63db97ad9aacf3010b0c0e1a0/?vgnextoid=caec2af691690310VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=caec2af691690310VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES