Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

L'expressió corporal en l'infant de 3 a 6 anys

 

 

¿Per què és important l'expressió corporal dels infants? ¿Com la podem conèixer?

 

Aquest dissabte 14 de setembre es realitzarà un taller gratuït d'iniciació a l'expressió corporal en infants de 3 a 6 anys. Concretament, al Centre Cívic Barceloneta (c/ Conreria, 1-9) d'11h a 13h. Per participar en el taller, heu d'enviar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  amb el vostre nom, formació realitzada o en curs, i lloc de feina.

Recomanem aquesta experiència a tots els professionals del món educatiu, ja que és molt pràctica i enriquidora. Des d'aquesta iniciativa promouen que els nens i nenes d'aquestes edats es manifesten, s'expressen, es relacionen, actuen o interactuen des del cos. Aprenen a moure's i es mouen per aprendre. Per tant, cal conèixer aquesta realitat, perquè el cos i el moviment estaran sempre presents a les aules. 

A continuació podeu veure el cartell de l'activitat. 

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES