Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Agenda d'Activitats TDAH. Setembre 2013


 

UNIVERSIDAD FRANCISCO DE VITORIA. MADRID

 

DIMECRES 25 I DIJOUS 26 DE SETEMBRE DE 2013

 

http://www.comunidad-tdah.com/contenido/images/jornadas_universitarias_tdah.pdf

 

Conscienciar de l’impacte del TDAH, actualitzar els coneixements en torn a aquest trastorn, oferir eines i desenvolupar formes d’intervenció multidisciplinars, i generar propostes que contribueixin a millorar els escenaris educatius i assistencials actuals.

 

I CONGRÉS NACIONAL DE DIFERÈNCIES INDIVIDUALS I NECESSITATS ESPECÍFIQUES (TDAH VALLÈS Y UAB). BARCELONA

 

DIVENDRES 27 I DISSABTE 28 DE SETEMBRE DE 2013

 

http://jornades.uab.cat/congrestdahvalles/es/content/presentaci%C3%B3n

 

Capacitar a la comunitat clínica i educativa en el coneixement de les diferències individuals i de la seva influència en el transcurs i pronòstic de les dificultats i trastorns d’aprenentatge, així com difondre les últimes actualitzacions en investigació per avançar junts en l’abordatge de les necessitats educatives especials.

 

VI SETMANA EUROPEA DE SENSIBILITZACIÓ SOBRE EL TDAH

 

DEL DIUMENGE 29 DE SETEMBRE AL DIUMENGE 6 D’OCTUBRE DE 2013

 

http://www.feaadah.org/es/

 

Realització d’activitats emmarcades dintre de la VI Setmana Europea de sensibilització del TDAH: actuacions de ball, exhibicions de taekwondo, danses populars, etc. 

 

                                              

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES