Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

VI Setmana Europea de Sensibilització sobre el TDAH

 

¿Tens un fill/a amb TDAH? ¿Vols participar en activitats que promouen la conscienciació d’aquest?

 

La FEAADAH realitza una nova edició patrocinada por ADHD Europe des de 2008. Les associacions que pertanyen a aquesta federació, al llarg d’aquesta setmana celebraran la Setmana Europea de Sensibilització sobre el TDAH, amb la seva pròpia programació i nombroses activitats.

 

Les activitats organitzades per les diferents associacions les podreu trobar a continuació:

 

http://feaadah.org/es/difusion/138

 

En el següent enllaç podreu informar-vos sobre el Manifest de la Federació Espanyola d’Associacions d’Ajuda al Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat amb motiu de la VI Setmana Europea de Sensibilització sobre el TDAH.

 

http://feaadah.org/es/difusion/winarcdoc.php?id=410

 

 

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES