Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

POSTGRAU TDAH A LA FUNDACIÓ ADANA

 

La Fundació Adana ofereix la quarta edició del títol de postgrau, després de 15 anys d'experiència a l'àmbit educatiu i de la salut, amb bons resultats obtinguts a l'avaluació d'edicions anterior i amb el suport i la col·laboració d'un prestigiós equip de professionals.


Aquest postgrau és presencial i s'especialitza en TDAH, els Trastorns de l'Aprenentatge i els Trastorns de la Conducta. 


Està format per 250 hores (25 crèdits ECTS) i l'alumne pot escollir el seu itinerari pràctic en funció dels seus interessos i expectatives.


Per a més informació podeu consultar el següent enllaç i accedir a Adana Training.

 

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES