Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

3ª JORNADA TDAH “Respostes que ajuden”

 

¿Estàs interessat a actualitzar la teva informació sobre el TDAH?, ¿Conèixer més el TDAH en l’adolescència? o ¿L’addicció a Internet en els adults?


Ara pots donar resposta a aquestes qüestions i d'altres el dissabte 16 de novembre de 2013, a la Sala d’Actes del Centre Mèdic Teknon

La Fundació Teknon ofereix la 3ª Jornada TDAH amb inscripcions totalment gratuïtes, però amb un aforament limitat.

L objectiu principal d’aquestes és actualitzar els coneixements científics del TDAH, ja que és un dels trastorns que més predomina en Psiquiatria i Psicologia Infantil i Adolescent.


Aquesta jornada està dedicada al TDAH a l’adolescència. Informa sobre els avanços diagnòstics i terapèutics basats en l’evidència, i els aspectes educatius consensuats que formen un pilar bàsic en el tractament del TDAH en l’adolescència. També plantejaran pels adults amb TDAH l’estudi de l’Addicció a Internet.


La finalitat d’aquestes jornades és oferir respostes que ajudin a la població de nens, adolescents i adults amb TDAH.

 

 

Lloc: Centre Mèdic Teknon (Sala d'Actes). C/ Vilana,12. 08022 Barcelona

Hora: de 8:45h a 14h

Més informació: Fundació Teknon www.fundacionteknon.com

Inscripcions: Gratuïtes. Confirmar trucant al 932 906 268

 

Més informació sobre el programa al següent enllaç.

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES