Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Agenda d'Activitats TDAH. Octubre i Novembre 2013

 

 

CONFERÈNCIA "CLAUS DEL TDAH. PER COMPRENDRE ELS PROBLEMES ESCOLARS I EMOCIONALS". SANTANDER 

 

DIMECRES 30 D'OCTUBRE DE 2013 

 

http://www.feaadah.org/es/difusion/141 

 

L'Associació ACANPADAH organitza les conferències "Claves del TDAH. Para comprender los problemas escolares y emocionales". Aquestes estan dirigida a totes les persones que tenen alguna relació amb el TDAH i vulguin adquirir coneixements del trastorn.

 

 

 

PRESENTACIÓ PROJECTE PANDAH. MADRID

 

DILLUNS 11 DE NOVEMBRE DE 2013

 

http://www.pandah.es/

 

Iniciativa pionera a Espanya amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que conviuen amb el TDAH. Aquesta prioritza i analitza les dimensions sanitària, econòmica i sociològica que implica el trastorn, per tal de detectar les possibles necessitats no cobertes en l'abordatge del TDAH.

 

 

 

3ª JORNADA TDAH “RESPOSTES QUE AJUDEN”

 

DISSABTE 16 DE NOVEMBRE DE 2013

 

http://www.professorstdah.com

 

Aquesta jornada està dedicada al TDAH a l’adolescència. Informa sobre els avanços diagnòstics i terapèutics basats en l’evidència, i els aspectes educatius consensuats que formen un pilar bàsic en el tractament del TDAH en l’adolescència. També plantejaran pels adults amb TDAH l’estudi de l’Addicció a Internet.

 

 

 

I CONGRÉS ANDALÚS SOBRE EL TDAH "La Importancia del Entorno en el TDAH


DIVENDRES 15 I DISSABTE 16 DE NOVEMBRE DE 2013 

 

http://feaadah.org/es/difusion/winarcdoc.php?id=389

 

La importancia del entorno en el TDAH” és el tema central del congrés, el qual compta amb la participació de Psicòlegs, Psiquiatres, Neuropediatres i Pedagogs de tot el país.

 

Inscripció

 

 

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES