Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Agenda d'Activitats TDAH. Desembre 2013

 

 

IV SIMPOSI INTERNACIONAL DE LA FUNDACIÓ ADANA. BARCELONA

 

DIVENDRES 13 I DISSABTE 14 DE DESEMBRE DE 2013 

 

http://www.adanajornadas.org/index.php 

 

La Fundació Adana organitza trianualment un simposi internacional amb la finalitat d'actualitzar els coneixements i la informació sobre els últims avanços en el TDAH. A través d'aquest es pretén també fomentar el debat i la reflexió per la millora del diagnòstic i el tractament, promovent la prevenció per la millora de l'evolució del trastorn i les seves comorbilitats. 

El IV Simposi està dirigit principalment a metges, pediatres, psiquiatres, neuropediatres, metges de família, neuròlegs, psicòlegs i altres professionals de l'àmbit de la salut, l'educació i social. Es desenvoluparà els dies 13 i 14 de desembre de 2013 a l'Edifici docent de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

 

 

TDAH: UNA EVIDÈNCIA CIENTÍFICA. MADRID

 

DIMECRES 11 DE DESEMBRE DE 2013

 

http://feaadah.org/es/difusion/144

 

 

La Fundació Educació Activa ens convida a la 11ª Jornada sobre el "TDAH: Una evidència científica". Aquesta ha estat organitzada amb l'Oficina Regional de Coordinació de Salut Mental. Es realitzarà a l'Hospital Clínico San Carlos de Madrid.

Més informació al següent enllaç.

 

 

 

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES