Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

NENS HIPERACTIUS. UN LLIBRE DE RUSSELL A. BARKLEY

Comprendre i atendre les necessitats especials dels nens hiperactius

 

 

Les famílies de nens amb hiperactivitat reben múltiples consells i a vegades contradictoris, estan atabalats per aquests i per les frustracions diàries que comporta el cuidat dels nens.

 

Els pares se senten permanentment exhausts, confosos i indefensos. Obliden que ells són qui millor coneixen els seus fills i, en conseqüència, acaben cedint el control de la situació a altres persones.

 

Russell A. Barkley, professor de psiquiatria a la Universitat Mèdica de Carolina del Sur (Estats Units), ens ofereix una nova edició del seu llibre Nens Hiperactius. És un dels pioners en el diagnòstic i el tractament de la hiperactivitat infantil, proporciona als pares consells i estratègies concretes, junt amb la informació més actualitzada, perquè puguin procurar als seus fills la millor atenció i cuidat per ajudar-los a superar el trastorn i impedir que es converteixi en un obstacle insalvable per ells.

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES