Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

DRETS DELS NENS AMB TDAH

 
Un dia com avui, en el qual se celebra el Dia Universal dels Nens, aprofitem per recordar els ja coneguts Drets dels Nens amb TDAH.
 

1. AJUDA'M A POSAR ATENCIÓ: Ensenya'm a través del meu sentit del tacte. Necessito moviment corporal.
 
2. NECESSITO SABER QUE VE DESPRÉS: Dóna'm un ambient estructurat on hi hagi una rutina que pugui seguir.
 
3. ESPERA'M, ENCARA ESTIC PENSANT: Deixa'm anar al meu propi ritme. Si estic apurat, em sento trist i em confonc.
 
4. EM COSTA TREBALL, NO HO PUC FER: Ofereix-me opcions per solucionar els problemes. Si estic bloquejat, necessito saber el camí.

 
5. ÉS CORRECTE? NECESSITO SABER-HO ARA: Dóna'm una retroalimentació positiva i enriquidora de com ho estic fent.

 
6. NO EM VAIG OBLIDAR, NO VAIG ESCOLTAR!: Dóna'm les indicacions una per una, i demana'm que repeteixi el que crec que vas dir.

 
7. NO HO SABIA, NO ESTAVA EN EL MEU LLOC!: Recorda'm parar, pensar i actuar.
 
8. JA GAIREBÉ ACABO?: Per favor dóna'm períodes curts de treball amb metes a curt termini.

 
9. QUÈ?: No em diguis “Ja et vaig dir això”. Torna-m'ho a repetir una altra vegada, amb diferents paraules. Dóna'm un senyal. Dibuixa un símbol.

 
10. JA HO SÉ, ESTÀ TOT MALAMENT?: Fes-me sentir orgullós pels èxits parcials. Premia'm pel meu esforç personal, no només per la perfecció.

 
11. PER QUÈ SEMPRE EM CRIDEN PER ALGUNA COSA?: Fixa't si faig alguna cosa bé i felicita'm per alguna bona conducta que tingui. Recorda'm les meves fortaleses quan tingui un mal dia.
 
 
 

 

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES