Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Por als exàmens

 

 

Tens un fill o un alumne amb por als exàmens? No saps com ajudar-lo? Necessites pautes? A continuació t'oferim respostes.

 

Totes les persones hem passat per exàmens de tot tipus, però també hem afrontat els dies previs i la seva realització de manera diferent. Alguns no mostren por abans d'aquests potser perquè realment no la senten i són capaces de gestionar-la bé, en canvi uns altres poden manifestar aquesta por o portar-la per dins. En aquest cas ens centrarem en aquells que senten aquesta por als exàmens.

 

Normalment aquesta por s’accentua els dies previs a la data de la realització de l'examen i es manté fins al moment que es duu a terme. Aquest no és cosa negativa i potser tampoc un problema real sempre que el nen hagi pogut estudiar, encara que sí que és un problema quan no el permet estudiar o fa que se senti malament anímicament.

 

Es pot ajudar als nens a partir d'alguns consells útils per poder enfrontar-se a l'avaluació i superar-la sense por, permetent així que arribin a l'aula amb la ment tranquil·la per poder respondre a les preguntes que se li demanin, i evitant que en el moment de contestar sentin que se'ls han pogut oblidar les respostes o confondre-les amb unes altres.

 

Consells útils

  • Utilitzar un bon mètode d'estudi sempre és eficaç, com per exemple, imaginar les possibles preguntes i fer-se-les a un mateix per respondre-les.
  • Estudiar d'allò més senzill fins al més complex.
  • Començar pel tema general i aprofundir posteriorment en els conceptes.
  • Tractar d'entendre sempre el que s'estudia per retenir millor els continguts.
  • Associar els nous conceptes amb uns altres que ja tinguem interioritzats.
  • No memoritzar sense comprendre la matèria.
  • Estudiar amb la màxima tranquil·litat sense avançar resultats negatius.
  • Si s'estudia el dia anterior, el més recomanable és repassar el destacat com a important pel professor/a.
  • Evitar estudiar el dia previ si es presenta una gran ansietat davant l'examen.
  • És necessari descansar i dormir el dia anterior seguint la rutina diària.

 

En l'apartat de recursos t'oferim consells per a exàmens, els quals podràs oferir al teu fill o alumne/a després de llegir aquest article.

 

Ús animem a llegir també l’article Aigua durant els exàmens. Normalment, durant els exàmens no estem acostumats a beure aigua, però aquesta pot ser beneficiosa si des de l'escola està permès el seu ús.

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES