Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Aigua durant els exàmens

 

BEURE AIGUA DURANT UN EXAMEN MILLORA EL RENDIMENT

 

Després d'un estudi de les universitats de East London i Westminster, a Regne Unit, s'ha descobert que beure aigua durant un examen pot ajudar a millorar els resultats i la capacitat de raonament generant un efecte fisiològic.

 

Els autors d'aquest van comprovar que els estudiants universitaris que aconseguien cursos superiors eren molt més propensos a portar una ampolla d'aigua a un examen que els estudiants de primer any, o que aquells que no superaven els primers cursos. 


A partir d'una sèrie d'experiments, que la relació no era casual, els alumnes que bevien i s'hidrataven durant la prova eren també els que obtenien millors notes. 

Els investigadors atribuïen aquesta relació al fet que, d'una banda, l'aigua té un efecte fisiològic sobre el cervell que millora la capacitat de raonament. 

 


Però, a més, beure durant una prova de coneixement alleuja l'ansietat, que té un efecte negatiu sobre la nota final. "En qualsevol cas, els estudiants haurien de romandre hidratats amb aigua en els exàmens", conclouen Chris Pawson i els seus col·legues, que animen als professors a transmetre-ho als seus alumnes.


Encara són necessàries més recerques per conèixer les causes amb exactitud, però sigui el que sigui l'explicació, és clar que els estudiants haurien de tractar de mantenir-se hidratats amb aigua durant l'examen.

Per tant, des de ProfessorsTdah us recomanem que si heu de fer un examen en el futur, no us oblideu de portar una ampolla d'aigua i anar bevent durant tot l'examen, doncs pot ser que us ajudi tant a raonar com a relaxar-vos.

 

Fonts:

http://www.vanguardia.com.mx/beberaguaduranteunexamenpuedeayudarte-1303374.html

http://noticias.universia.es/en-portada/noticia/2012/06/12/941171/beber-agua-examen-puede-mejorar-resultados.html

http://www.muyinteresante.es/salud/preguntas-respuestas/ies-bueno-beber-agua-durante-un-examen

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES