Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Escola 'online' per a pares amb fills amb TDAH

 

La Fundació Mapfre i la Fundació Educació Activa han creat una Escola 'online' per a pares amb fills amb Trastorn de Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat (TDAH).

 

Aquesta iniciativa ha estat promoguda per ambdues entitats amb l'objectiu de proporcionar als pares i els professionals de la salut i de l'educació, informació sobre aquest trastorn i el seu tractament amb la finalitat de contribuir a millorar la qualitat de vida d'aquestes persones i del seu entorn.

 

 

A l'escola podreu accedir a través dels enllaços que us oferirem als següents articles de Cursos online per a pares i Cursos online per a professionals. Ha estat desenvolupada de forma altruista pel doctor Russell Barkley, catedràtic de Psiquiatria Clínica de la Universitat de Medicina de Carolina del Sud (EUA). Aquesta ofereix informació completa perquè pares, metges i educadors aprenguin pautes que els ajudin a tractar i relacionar-se amb les persones que pateixen aquest trastorn.

 

A partir d'aquests tindreu la possibilitat d'inscriure-us de forma gratuïta en 20 cursos per aprendre pautes que us ajudin a tractar i relacionar-vos amb les persones que sofreixen aquest trastorn, el qual afecta entre el 5 i 8 per cent dels menors i el 3 i 5 per cent de la població adulta.

 

Els continguts d'aquesta escola pertanyen a un projecte 'online' molt similar, que el Catedràtic de Psiquiatria va crear a Estats Units i que ha donat íntegrament a la Fundació Educació Activa.

 

Aquest projecte que es denomina 'Escola 'online' per a pares amb fills amb Trastorn de Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat' forma part del programa de suport familiar 'Escola de Benestar', la finalitat del qual és millorar la qualitat de vida de les famílies que tinguin algun familiar amb discapacitat, a través del suport psicològic, l'educació i l'assessorament.


Font:

http://www.europapress.es/nacional/noticia-rsc-fundacion-mapfre-fundacion-educacion-activa-crean-escuela-on-line-padres-hijos-tdah-20131211175846.html

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES