Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Cursos online per a pares

 


Conferència per a pares I: Què és el TDAH?


Aquesta conferència introductòria per als pares explica els símptomes primaris del TDAH així com els criteris diagnòstics usats pels professionals per emetre un diagnòstic del trastorn. També explica les dificultats bàsiques que tens els nens i adolescents amb TDAH en les seves funcions executives que són primordials per a l'autocontrol. El Dr. Barkley també planteja els riscos associats al TDAH si es deixa sense tractar, incloent els socials, educatius, de desenvolupament i metges.

 

Conferència per a pares II: Què causa el TDAH?


En aquesta conferència introductòria per als pares, el Dr. Barkley parla de les moltes causes del TDAH, incloent els problemes neurològics, hereditaris i genètics. Ell també repassa algunes de les causes del TDAH que han estat rebutjades o que simplement no hi ha cap evidència. Conclou amb informació sobre el paper de la família i de l'ambient social en el TDAH.


Conferència per a pares III: Tractaments pel TDAH en nens i adolescents

 

En aquesta segona conferència introductòria per a pares, el Dr. Barkley repassa els principals tipus de tractaments usats en el maneig del TDAH i que té unes bases substancialment científiques. Aquests inclouen l'educació i assessorament als pares, entrenament dels pares en el maneig del comportament del nen, medicacions i maneig del comportament a l'escola. També parla dels fàrmacs aprovats i no aprovats que s'han proposat per al seu ús amb nens i adolescents TDAH.


Conferència per a pares IV: Tractament en el col•legi de nens amb TDAH

 

En aquesta presentació el Dr. Barkley se centra en les intervencions a l'escola per als nens i adolescents amb TDAH. És molt ric en detalls, oferint més de 80 recomanacions i estratègies d'actuació a l'aula per a nens i adolescents TDAH.


Conferència per a pares V: Els 12 millors principis per tractar al nen o adolescent amb TDAH

 

Aquesta presentació assumeix que vostè ha llegit ja la 1ª Conferència sobre la naturalesa del TDAH. Aquí el Dr. Barkley parla sobre els principis que ell ha comprovat són els més eficaços per manejar a un nen amb TDAH. Aquesta presentació es basa en les seves més de 34 anys de treball i de recerques clíniques amb nens i adolescents amb TDAH i proporciona 12 claus per manejar amb èxit un nen o adolescent amb TDAH.


 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES