Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Guia de Pràctica Clínica sobre el TDAH en Nens i Adolescents

 

 

 

Al 2014 s'actualitzarà la Guia editada l'any 2010. Amb això es pretén reduir el desfasament entre l'aparició de nous coneixements i la seva translació a la pràctica clínica. Aquesta nova adaptació se centrarà dins del marc de les activitats de la Xarxa Espanyola d'Agències d'Avaluació de Tecnologies i Prestacions del Sistema Nacional de Salut (SNS).

 

En l'últim trimestre de l'any 2013, el Govern indica que es duran a terme les tasques de planificació de l'actualització i constitució del grup elaborador. A més, assenyala que l'actualització de la GPC sobre TDAH en nens i adolescents representa una "oportunitat" per millorar alguns aspectes que poguessin no haver estat considerats durant l'elaboració i es realitzarà amb una "metodologia sistemàtica, rigorosa i explícita", seguint el Manual Metodològic d'Actualització de GPC en el SNS. 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES