Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Agenda d'Activitats TDAH. Gener 2014

 

PRESENTACIÓ DE LA FUNDACIÓ INGADA, INSTITUT GALLEC DE TDAH I TRASTORNS ASSOCIATS. LA CORUNYA

 

17 DE GENER DE 2014

 

El pròxim 17 de gener de 2014 es presentarà oficialment l'Institut Gallec del TDAH i altres Trastorns Associats (INGADA), una organització en la qual hi ha diferents professionals gallecs de la salut, educació, jurídics, economistes, comunicació, consultoria, etc., que s'han unit en un equip que pretén ajudar a les persones afectades per TDAH o qualsevol altre trastorn relacionat i a les seves famílies, sense ànim de lucre, i amb un camp d'acció que compren les quatre províncies gallegues.

 

 

 

VIII CONGRÉS INTERNACIONAL MULTIDISCIPLINAR SOBRE TDAH I ELS TRASTORNS DE LA CONDUCTA

 

DIVENDRES 17 I DISSABTE 18 DE GENER DE 2014

 

http://feaadah.org/es/difusion/154

 

 

Aquest congrés es dirigeix a psiquiatres, pediatres, psicòlegs, pares, professors, altres professionals i en general a totes aquelles persones sensibilitzades respecte al TDAH.

 

 

 

 

PRESENTACIÓ DE L'INFORME PANDAH A EXTREMADURA. COL·LEGI DE METGES DE BADAJOZ

 

21 DE GENER DE 2014

 

http://www.pandah.es/

 

Iniciativa pionera a Espanya amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que conviuen amb el TDAH. Aquesta prioritza i analitza les dimensions sanitària, econòmica i sociològica que implica el trastorn, per tal de detectar les possibles necessitats no cobertes en l'abordatge del TDAH.

 

 

 

II JORNADES TÈCNIQUES SOBRE TDAH. LAS PALMAS DE GRAN CANÀRIA


30 I 31 DE GENER DE 2014Al 2014 es realitzaran les II Jornades Conjuntes d'Educació i Sanitat en TDAH del Projecte Pandah, al Teatre Victor Jara Veïnat (Santa Lucia). El termini d'inscripció encara no s'ha obert.

 

 

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES