Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Conferència Hospital Sant Joan de Déu

 

Eines per comprendre el nostre fill adolescent

 


L’Hospital Sant Joan de Déu organitza, a través de la seva Aula de Pediatria, una nova conferència per pares, en aquest cas amb el títol "Eines per comprendre el nostre fill adolescent ".

 

 

La xerrada serà impartida pel Dr. Daniel Cruz, Coordinador del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Granollers.

 

 

L’acte tindrà lloc el dijous 30 de gener a les 19 hores al CAPI Barcelona Esquerra (c/ Numància, 9).

 


Les conferències per pares són gratuïtes i cal confirmar l’assistència, de dilluns a divendres de 9h a 13h, al telèfon 93 253 21 30 o al correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES