Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

COM DONAR CONSIGNES AL TEU FILL AMB TDAH

 

1. Deixar clar que parles de debò. 


No s'han de donar consignes ni dir coses que no es poden complir. Aquestes han de tenir una raó o un fonament real, per això és millor donar-ne poques i assegurar-se'n del compliment, que moltes i haver de desistir en l'intent. 


2. Tenir clar que una consigna no és sinònim de fer una pregunta ni demanar un favor.


Les consignes han de donar-se amb autoritat, ser simples i directes. No s'ha de buscar el consentiment del nen/a com "Vols recollir la taula?" sinó "Recollim la taula junts". 


3. Mai s'ha de cridar, ni amenaçar.


El to de veu no pot ser amenaçador ni agressiu, però el missatge ha de ser clar i directe per no confondre al nen en la consigna que ha de realitzar. 


4. Evitar donar masses consignes alhora.


S'han de donar d'una en una, sempre una vegada s'ha finalitzat l'anterior, reforçant la conducta-conseqüència de forma immediata. En el cas que la consigna sigui molt llarga o complicada, serà millor desglossar-la en missatges simples i curts. 


5. Aconseguir que posi atenció. 


Intentar no donar consignes des de llocs apartats, ja que pot no sentir-te o oblidar-se. S'ha de mirar als ulls i mantenir el contacte.

 

6. Mantenir el contacte.

 

Si és necessari agafa-li suaument la cara, per assegurar el contacte visual i intentar que posi així la seva màxima atenció.

 


7. Eliminar tot el que pugui distreure la seva atenció.


Si es donen consignes amb la televisió o l'ordinador encès, la música posada, etc. es distrauran més per aquests estímuls, per això caldrà apagar-los o dirigir-se a un altre lloc per evitar-los.


8. Demanar que repeteixi la consigna.


Fer-ho quan no tinguis clar si han parat esment, ja que augmentarà així la probabilitat que la duguin a terme.


9. Elaborar fitxes de tasques.


Pot ser molt útil tenir-ho com a guió si es tenen les tasques habituals i si s'enumeren els passos necessaris per completar-les.


10. Establir temps. 


Indicar el temps necessari per a cada pas o activitat, amb l'ajuda d'un rellotge i donar les consignes en el moment que s'han de realitzar.

 

 

Font:

 

http://tdahvitoriagasteiz.com/

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES