Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Primer Congrés Junior

 

 

 

 

 

Aquest congrés ha estat creat i orientat per a nens, adolescents i joves amb TDAH i els seus germans, perquè puguin saber una mica més sobre que els hi passa, i poder explicar als germans, perquè els seus germans es comporten i actuen d'una manera determinada i com els hi poden ajudar.

 

El programa té molts tallers d'habilitats socials, dirigits per especialistes i activitats a l'aire lliure, que fan enriquidora l'experiència i el coneixement dels seus participants.

 

Podeu accedir a l'informació completa al següent enllaç.

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES