Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

VII Setmana Europea de Sensibilització sobre el TDAH

 

 

 

  
Manifiest de la Federación Española de Asociaciones de Ayuda al Déficit de Atención e Hiperactividad amb motiu de la VII Setmana Europea de Sensibilització sobre el TDAH 
 

Amb motiu de la celebració de la VII Setmana Europea de Sensibilització sobre el Transtorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat, promoguda per l'ADHD‐Europe, l'organització en la qual s'integren les associacions dels països europeusla Federación Española de Asociaciones de Ayuda al Déficit de Atención e Hiperactividad (FEAADAH) volen posar de manifest que durant l'últim any s'han produït importants avanços en l'àmbit institucional que responen a l'existència d'una major conscienciació  en la societat espanyola sobre la necessitat d'implementar una resposta integral a la problemàtica de les persones amb TDAH des dels poders públics.

 

A continuació us oferim l'enllaç on podreu veure tot el manifest:

file:///C:/Users/usuari/Desktop/DEF_Manifiesto-FEAADAH-VII-Semana-Europea-Sensibilizaci%C3%B3n-TDAH2014.pdf

 

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES