Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Educació Primària: la base dels estudis futurs

 

A vegades el reforç escolar a l'Educació Primària pot ser útil i d’altres pot arribar a ser un suport necessari o, fins i tot, imprescindible.


L’Educació Primària té caràcter obligatori i gratuït. Està dividida en tres cicles de dos anys cadascun: cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior. En total, sis cursos acadèmics on els alumnes passen dels 6 als 12 anys.


En aquesta etapa, els alumnes d’Educació Primària han d’aconseguir les competències bàsiques marcades en el currículum educatiu, per a obtenir els aprenentatges que es consideren necessaris des d’un plantejament integrador. Alhora, han d’adquirir les bases dels seus coneixements i dels seus hàbits d’estudi.

 

 

A més a més de voler divertir-se i compartir amb la família, els nens han d’assumir l’hàbit de fer els deures, aprendre a aprendre, aprendre a memoritzar, a elaborar esquemes senzills, a conèixer aspectes culturals, aprenentatges de la lectoescriptura, el càlcul, així com una progressiva autonomia en l'àmbit personal. Per això, és el moment per consolidar unes bones bases i així evitar el possible fracàs escolar en un futur.


A ProfessorsTdah coneixem la dedicació que necessiten els alumnes per adquirir aquestes competències i aprenentatges, i oferim sessions individualitzades i adaptades per aconseguir-les, amb un seguiment continuo dels seus deures, ensenyant-los a tenir rutines de treball i donant suport perquè sàpiguen enfocar el seu rendiment, i puguin establir passos i tècniques d’estudi.


En aquestes també es reforcen les assignatures que poden suposar una major dificultat per als alumnes, es consoliden els aprenentatges ja adquirits, i es prepara als alumnes perquè aconsegueixin una bona base abans de l’accés a l’ESO.


Durant els sis cursos de primària, es crea la base per als estudis futurs com l’ESO, el Batxillerat, els cicles formatius, entre d’altres.


Gràcies a l’experiència de ProfessorsTdah en l’ensenyança d’alumnes d’Educació Primària i les relacions establertes amb les famílies, podem adaptar-nos als diversos casos amb més o menys dificultats en l'àmbit educatiu. Disposem d’una gran flexibilitat horària per a adaptar-nos a la realitat de les famílies i els possibles casos que es presentin.


Per això, en el cas de voler conèixer com podem ajudar-vos, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES