Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Blog

 

 

Comencem el 2013 amb força i il.lusions renovades, canvis d'imatge en la nostra web i ampliació de nous serveis amb la intenció d'arribar a les possibles necessitats tant dels alumnes, com de les famílies i els professionals que ens envolten.

 

Aquesta petita introducció ens permet fer una ressenya sobre els diversos temes que tractarà de recollir aquest Blog. En aquest es podran trobar resums de cursos, jornades realitzades, notícies actuals i educatives, notícies relacionades amb el TDAH, investigacions recents, esdeveniments destacats, i tot allò que anem reflexionant, creant, compartint...amb tots vosaltres.


En aquesta nova aventura esperem comptar amb la participació de tots els agents educatius implicats en els diferents àmbits de participació, a partir també del nostre Facebook i Twitter.

POSTGRAU TDAH A LA FUNDACIÓ ADANA

 

La Fundació Adana ofereix la quarta edició del títol de postgrau, després de 15 anys d'experiència a l'àmbit educatiu i de la salut, amb bons resultats obtinguts a l'avaluació d'edicions anterior i amb el suport i la col·laboració d'un prestigiós equip de professionals.


Aquest postgrau és presencial i s'especialitza en TDAH, els Trastorns de l'Aprenentatge i els Trastorns de la Conducta. 


Està format per 250 hores (25 crèdits ECTS) i l'alumne pot escollir el seu itinerari pràctic en funció dels seus interessos i expectatives.


Per a més informació podeu consultar el següent enllaç i accedir a Adana Training.

 

 

Share

VI Setmana Europea de Sensibilització sobre el TDAH

 

¿Tens un fill/a amb TDAH? ¿Vols participar en activitats que promouen la conscienciació d’aquest?

 

La FEAADAH realitza una nova edició patrocinada por ADHD Europe des de 2008. Les associacions que pertanyen a aquesta federació, al llarg d’aquesta setmana celebraran la Setmana Europea de Sensibilització sobre el TDAH, amb la seva pròpia programació i nombroses activitats.

 

Les activitats organitzades per les diferents associacions les podreu trobar a continuació:

 

http://feaadah.org/es/difusion/138

 

En el següent enllaç podreu informar-vos sobre el Manifest de la Federació Espanyola d’Associacions d’Ajuda al Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat amb motiu de la VI Setmana Europea de Sensibilització sobre el TDAH.

 

http://feaadah.org/es/difusion/winarcdoc.php?id=410

 

 

 

Share

L'expressió corporal en l'infant de 3 a 6 anys

 

 

¿Per què és important l'expressió corporal dels infants? ¿Com la podem conèixer?

 

Aquest dissabte 14 de setembre es realitzarà un taller gratuït d'iniciació a l'expressió corporal en infants de 3 a 6 anys. Concretament, al Centre Cívic Barceloneta (c/ Conreria, 1-9) d'11h a 13h. Per participar en el taller, heu d'enviar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  amb el vostre nom, formació realitzada o en curs, i lloc de feina.

Recomanem aquesta experiència a tots els professionals del món educatiu, ja que és molt pràctica i enriquidora. Des d'aquesta iniciativa promouen que els nens i nenes d'aquestes edats es manifesten, s'expressen, es relacionen, actuen o interactuen des del cos. Aprenen a moure's i es mouen per aprendre. Per tant, cal conèixer aquesta realitat, perquè el cos i el moviment estaran sempre presents a les aules. 

A continuació podeu veure el cartell de l'activitat. 

 

Share

Agenda d'Activitats TDAH. Setembre 2013


 

UNIVERSIDAD FRANCISCO DE VITORIA. MADRID

 

DIMECRES 25 I DIJOUS 26 DE SETEMBRE DE 2013

 

http://www.comunidad-tdah.com/contenido/images/jornadas_universitarias_tdah.pdf

 

Conscienciar de l’impacte del TDAH, actualitzar els coneixements en torn a aquest trastorn, oferir eines i desenvolupar formes d’intervenció multidisciplinars, i generar propostes que contribueixin a millorar els escenaris educatius i assistencials actuals.

 

I CONGRÉS NACIONAL DE DIFERÈNCIES INDIVIDUALS I NECESSITATS ESPECÍFIQUES (TDAH VALLÈS Y UAB). BARCELONA

 

DIVENDRES 27 I DISSABTE 28 DE SETEMBRE DE 2013

 

http://jornades.uab.cat/congrestdahvalles/es/content/presentaci%C3%B3n

 

Capacitar a la comunitat clínica i educativa en el coneixement de les diferències individuals i de la seva influència en el transcurs i pronòstic de les dificultats i trastorns d’aprenentatge, així com difondre les últimes actualitzacions en investigació per avançar junts en l’abordatge de les necessitats educatives especials.

 

VI SETMANA EUROPEA DE SENSIBILITZACIÓ SOBRE EL TDAH

 

DEL DIUMENGE 29 DE SETEMBRE AL DIUMENGE 6 D’OCTUBRE DE 2013

 

http://www.feaadah.org/es/

 

Realització d’activitats emmarcades dintre de la VI Setmana Europea de sensibilització del TDAH: actuacions de ball, exhibicions de taekwondo, danses populars, etc. 

 

                                              

 

Share

TORNEM A L’ESCOLA

L’estiu està a punt d’acabar i els nostres alumnes aviat comencen un nou curs escolar. Des de ProfessorsTdah aconsellem que després d’un estiu de descans i de temps lliure, és important preparar-se per començar l’escola de la millor manera possible, i així evitar les situacions angoixants i la visió negativa de l’escola.


Com ja sabem, la tornada pot ser dura per molts nens després de mesos sense una rutina diària. Per aconseguir que això no succeeixi, a continuació plantegem algunes propostes per començar la nova etapa escolar de la manera més profitosa i tranquil•la per tota la família:


Uns dies abans de començar l’escola cal recuperar i marcar l’horari, reprendre els hàbits i les rutines que s’han pogut perdre durant l’estiu. Com per exemple, anar a dormir aviat, llevar-se d’hora, dinar cada dia a la mateixa hora, fer una estona d’estudi i deures diàriament, entre d’altres. Per tornar a establir aquests aspectes a la vida diària, segons l’edat del nen/a, pot ser útil començar a potenciar la seva autonomia a l’hora de llevar-se del llit, preparar-se l’esmorzar, la roba, etc. d’aquesta manera és sent més responsable i independent.


El material escolar serà el seu acompanyant al llarg de tot l’any. Per això, és necessari fer una llista de tot allò que necessitarà pel nou curs, contemplar tot allò que es pot continuar aprofitant de l’any anterior, valorar el que es té i fer a l’alumne responsable dels materials i de la preparació d’aquests per començar l’escola correctament. El fet de tenir tot preparat uns dies abans ajuda a reduir la sensació d’ansietat davant de la tornada a l’escola.


Durant el curs escolar, les famílies intenten que els nens/es realitzin les activitats extraescolars que més els hi agradin o convinguin. Per tant, cal programar aquestes activitats plegats i pactant diferents propòsits, deixant sempre un temps per l’estudi i el descans. En el cas que el curs anterior l’alumne tingues dificultats per superar-lo, és important organitzar també activitats de suport i reforç setmanals, per evitar endarrerir més continguts que dificultin els futurs aprenentatges.


Cada nen/a realitza un període d’adaptació diferent segons la seva edat, motivació, conducta, situació personal, etc. En el cas que l’alumne comenci la seva escolaritat cal motivar-lo davant les noves experiències i aprenentatges. Si realitza un canvi d’escola és important que conegui el nou centre i alguns dels seus futurs companys. Pot ser, veiem el nen/a angoixat, en aquest cas caldrà parlar amb el tutor i el mestre de reforç, si el té, per evitar aquesta situació. S’ha d’intentar fer reflexionar el nen/a sobre l’esforç i la responsabilitat que comporta començar l’escola o un nou curs sense pressions excessives.


Finalment, transmetre al nen/a als aspectes positius que tu vas viure. Parlar i valorar amb ells les coses bones de tornar a l’escola, com per exemple, que torna a veure els seus amics, que pot aprendre coses noves i viure grans experiències. Durant l’estiu poden oblidar les coses bones del curs anterior, com les excursions,...per tant, recordar aquests moments també pot ajudar a començar el curs amb més forces i motivació.


A continuació teniu l’enllaç del calendari escolar d’aquest curs. Desitgem un bon inici de curs per tots/es vosaltres!


CALENDARI ESCOLAR 2013-2014
http://www20.gencat.cat/portal/site/ensenyament/menuitem.e79d96e9bc498691c65d3082b0c0e1a0/?vgnextoid=4b304deb76a5e310VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=4b304deb76a5e310VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

 

FONT: http://www20.gencat.cat/portal/site/familiaescola/menuitem.fd35a3c63db97ad9aacf3010b0c0e1a0/?vgnextoid=caec2af691690310VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=caec2af691690310VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES