Tel. 639 955 516. De dilluns a divendres de 10h a 14h.

no-title Metodologia ProfessorsTdah Classes Particulars ProfessorsTdah
no-title

Metodologia ProfessorsTdah

Els nostres professors treballen aspectes com la motivació, l'organització, la constància, la responsabilitat i els hàbits d'estudi. Mentrestant, els nostres psicòlegs utilitzen les estratègies pedagògiques per a millorar l'autocontrol, l'autoestima i la impulsivitat. La metodologia és la clau de l’èxit.
Classes Particulars ProfessorsTdah

Les classes particulars a domicili es dirigeixen a estudiants des d’educació infantil fins a estudis universitaris, on s’ofereix un reforç en totes les àrees i matèries. Oferim una metodologia específica i especialitzada en el reforç d’alumnes amb TDAH.La clau del nostre èxit és el treball, l'organització i la comunicació.

Blog

 

 

Comencem el 2013 amb força i il.lusions renovades, canvis d'imatge en la nostra web i ampliació de nous serveis amb la intenció d'arribar a les possibles necessitats tant dels alumnes, com de les famílies i els professionals que ens envolten.

 

Aquesta petita introducció ens permet fer una ressenya sobre els diversos temes que tractarà de recollir aquest Blog. En aquest es podran trobar resums de cursos, jornades realitzades, notícies actuals i educatives, notícies relacionades amb el TDAH, investigacions recents, esdeveniments destacats, i tot allò que anem reflexionant, creant, compartint...amb tots vosaltres.


En aquesta nova aventura esperem comptar amb la participació de tots els agents educatius implicats en els diferents àmbits de participació, a partir també del nostre Facebook i Twitter.

Resums de ponències: Trastorns, malestars i diversitat. Com abordem el TDAH?

 

Com ja vam anunciar els dies 24 i 25 de gener de 2013, l’Institut d’Infància i Món Urbà (CIIMU) amb la col•laboració de la secció d’Infància del Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) van presentar les Jornades Trastorns, malestars i diversitat. Com abordem el TDAH? Des d’una perspectiva oberta, amplia i rigorosa.

 

El TDAH es va abordar des de quatre aproximacions complementàries:

  

       • Psiquiàtrica i psicològica

       • Socioeducativa                                                 

       • Jurídica

       • Farmacològica

 

 

 

 

 

Els diversos investigadors científics, psiquiatres, metges, psicòlegs, juristes, educadors, pedagogs, especialistes en temes educatius i mestres, professionals de la intervenció, associacions de familiars d'infants afectats, etc. van aportar el seus coneixements més actuals amb una activa participació per part del públic.   

 

 

Aquí presentem el resum de les ponències que es va entregar a tots els assistents, i anirem actualitzant tota la informació perquè la tingueu també al vostre abast, ja que malauradament desprès de més de 700 inscripcions van ser moltes les persones que es van quedar sense poder accedir a les jornades.

 

 

Share

Infància i TDAH. Anàlisi Multifactorial.

 

INFÀNCIA I TDAH. ANÀLISI MULTIFACTORIAL. Perspectiva neurobiològica, psicosociològica i educativopedagògica. 

 

Els dies 29, 30 i 31 de gener, la Societat Catalana de Pedagogia amb el suport de l'Institut d'Estudis Catalans han realitzat un seminari adreçat a mestres, professors,  pedagogs,  psicopedagogs i professionals de l’ensenyament. Gràcies a les diferents ponències realitzades per experts han donat a conèixer les seves experiències i obert el debat entre tots els participants.

 

L'objectiu d'aquestes era donar lloc a la reflexió crítica sobre el concepte de TDAH, a partir de tres perspectives:

  • Reflexionar sobre la naturalesa del trastorn, l’origen, les causes, el diagnòstic i el possible tractament.
  • Els canvis socials de les darreres dècades.
  • Les propostes educatives i línies d’intervenció pedagògiques.

El Programa del seminari el teniu disponible aquí. A continuació oferirem els materials dels diferents dies.

 

 

Share

Jornades: Trastorns, malestars i diversitat. Com abordem el TDAH?

Els dies 24 i 25 de gener de 2013, l’Institut d’Infància i Món Urbà (CIIMU) amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona van presentar les Jornades Trastorns, malestars i diversitat. Com abordem el TDAH?

 

Aquestes van ser realitzades amb l'objectiu de crear, des d’un punt de vista multidisciplinar, un espai per la reflexió i el debat sobre el Trastorn per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat.

 

No es va tractar de fer un judici sobre l'existència o no del trastorn sinó d'anar més enllà de les simples classificacions diagnòstiques que es posen al nostre abast. Poder donar a conèixer com  es diagnostica, quines són les implicacions legals, familiars i psicològiques que comporta, i com ser conscients que no només es pot abordar aquest trastorn des d'un enfocament farmacològic, ja que sempre s'ha d’anar més enllà.

                          

El debat obert i interdisciplinari entre els professionals que van assistir va permetre donar algunes respostes dels interrogants que hi ha al voltant d'aquest trastorn.

 

El Programa de la Jornada el teniu disponible aquí. Aviat us farem arribar resums i opinions de les diferents conferències i taules rodones que es van realitzar.

 

Share
ÚLTIMS ARTICLES

ÚLTIMS ARTICLES